Fatin Rüştü Zorlu Ortaokulu

WEB https://fatinrustuzorluoo.meb.k12.tr
Adres : 19 Mayıs mah. 1062 sok. No11 Yüreğir/Adana
VİZYON : Sürekli gelişme düşüncesinden hareketle, yaratıcılığı, yenilikleri destekleyen ve yetiştirdiği özgüveni yüksek bireylerle ülkesini tüm dünyada temsil eden bir okul olmak. Sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde Türkiye’de adından söz ettiren, mezun ettiği her bireyin başarılarıyla Türkiye’nin gurur duyduğu ideal kurum olmaktır. Küreselleşen dünyanın ihtiyaç duyduğu teknolojiye ayak uyduran, gelişime ve değişime açık, nitelikli insan gücünü yetiştirmektir.
MİSYON : Bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen, öğrenmeyi öğrenen nitelikli bireyler yetiştirmek. Öğrencilerimizi bilgi, beceri ve yetenekleri doğrultusunda yetiştirerek mesleğinde en başarılı bireyler haline getirmektir. Öğrencilerimizin yeteneklerinin gelişmesini sağlayacak ve günün teknolojisini kullanarak akademik, teknik ve mesleki eğitimi verecek ortamları hazırlamak
BAŞARILAR : Okulumuz 2016-2017 Yılı sonunda TEOG sınavında Türkiye 1.si, 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı sonunda yapılan LGS sınavında da Yüreğir en iyi dereceyi elde etmiştir.

Öğretim Şekli :Tekli (tam gün) Öğretim
Saatler : Ders Başlama : 08.40 Ders Bitiş : 14.50
Isınma : Klima
Servis :
Ulaşım : Anadolu Dolmuşları okulumuzun tam önünden geçmektedir. Ayrıca 122 ve 123 numaralı belediye otobüsleri de yakınından geçmektedir.
Yerleşim Yeri : ADANA/YÜREĞİR/19 MAYIS MAHALLESİ/FATİN RÜŞTÜ ZORLU ORTAOKULU
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 0 km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : FUTBOL TURNUVALARI