Fatin Rüştü Zorlu Ortaokulu

Belgegeçer : 0
WEB http://fatinrustuzorluoo.meb.k12.tr
Adres : 19 Mayıs mah. 1062 sok. Yüreğir/Adana
VİZYON : Sürekli gelişme düşüncesinden hareketle, yaratıcılığı, yenilikleri destekleyen ve yetiştirdiği özgüveni yüksek bireylerle ülkesini tüm dünyada temsil eden bir okul olmak. Sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde Türkiye’de adından söz ettiren, mezun ettiği her bireyin başarılarıyla Türkiye’nin gurur duyduğu ideal kurum olmaktır. Küreselleşen dünyanın ihtiyaç duyduğu teknolojiye ayak uyduran, gelişime ve değişime açık, nitelikli insan gücünü yetiştirmektir.
MİSYON : Bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen, öğrenmeyi öğrenen nitelikli bireyler yetiştirmek. Öğrencilerimizi bilgi, beceri ve yetenekleri doğrultusunda yetiştirerek mesleğinde en başarılı bireyler haline getirmektir. Öğrencilerimizin yeteneklerinin gelişmesini sağlayacak ve günün teknolojisini kullanarak akademik, teknik ve mesleki eğitimi verecek ortamları hazırlamak
BAŞARILAR :
Pansiyon :
Lojman : Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : Anadolu Dolmuşları okulumuzun tam önünden geçmektedir. Ayrıca 122 ve 123 numaralı belediye otobüsleri de yakınından geçmektedir.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 4 km.
Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :
Diğer Hususlar :